Panteinnsamling julen 2019

22. desember 2019
Posted in Nyheter
22. desember 2019 Admin
Foto: Runé Andre Hauge

Ønsker du en lett måte å bli kvitt alle panteflaskene etter jule- og nyttårsferien? Vi i buekorpset Mathismarkens Bataljon arrangerer i år panteinnsamling hvor vi henter dine flasker hjemme hos deg som bor i Bergensregionen når ferien er over!

Inntektene fra innsamlingen vil gå til aktiviteter for våre medlemmer, i tillegg til nytt utstyr og uniformer. Buekorps er en frivillig organisasjon drevet av og for barn og unge. Grunnet dette er vi 100% avhengig av dugnadsarbeid og annen støtte for å kunne holde denne tradisjonen i livet. Vi håper at så mange som mulig vil hjelpe oss med denne innsamlingen!

Henting av flasker gjøres enkelt på deres hjemmeadresse i starten av januar 2020, og alt du trenger å gjøre er å ringe eller sende en melding med «navn, nummer, adresse» til sjef for sesongen 2020, Oddvin A. B. Fosen på telefon 986 22 593.

Alle som sender en melding, vil få en tilbakemelding innen 24 timer, noe som betyr at hvis du ikke får tilbakemelding så vil vi anbefale å sende henvendelsen på nytt. Tidspunkt for henting avtales.

På forhånd ønsker vi å takke alle som hjelper til, og samtidig ønske hver og en god jul og godt nyttår! Måtte 2020 bringe masse glede!

Mvh Rådet i Mathismarkens Bataljon

  • Share: