Stiftelsesdagen 13.05

6. juni 2020
6. juni 2020 Admin

Lørdag 13. juni markerer vi i Mathismarkens Bataljon vår 133-års stiftelsesdag, og slutten på én sesong det vil skrives mange sider om i historiebøkene. Vi håper at så mange som mulig av både aktive, gamlekarer, foreldre og andre buekorpsinteresserte møter opp for å feire denne dagen med oss. Plan for dagen ligger lengre nede i arrangementet.

Ellers ønsker vi bare påpeke hvor viktig det er at alle følger retningslinjer – Mathismarkens Bataljon vil gjennom hele dagen følge de oppsatte retningslinjene og ta forhåndsregler, for helsen til våre medlemmer står alltid i hovedfokus. Publikum er som alltids også velkomne, men her kan ikke Bataljonen ta ansvar for retningslinjene.

Vi ber om at dere viser respekt og er hensynsfulle til alle omkring dere. Fortsett å holde én meters avstand til andre mennesker, og følg retningslinjene som Regjeringen har satt. Har dere noen symptomer ber vi om at dere ikke kommer til våre markeringer.

Vi gleder oss veldig til å feire denne store dagen i lag med dere, og minner samtidig om at det like etter endt marsjdag blir uniformsinnlevering i rådslokalet, og at alle aktive derfor må ha med seg skiftetøy.

𝗣𝗹𝗮𝗻 𝗳𝗼𝗿 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻:
11:00 Offiserer møter i Rådet.
11:30 Hellebarder/Bestesoldater møter i Rådet.
12:30 Soldater/Slagere møter i Rådet.
13:00 Bataljonen stiller på linje.
13:15 Innmarsj på Meyermarken, for utdeling av hederstegn, medaljer, og pokaler.
14:00 Bespising.
14:45 Gamlekarene stiller opp ved Rolland dagligvarer og marsjerer en runde med korpset i strøket.
16:00 Vi marsjerer sammen med gamlekarene inn på Meyermarken. Her blir det taler, utdeling av EMF’s pokaler, også avslutter vi med felles parade for fane.
17:30 Dagsarrangementet er ferdig og innlevering av uniformer nede i Rådet.

𝗨𝗻𝗶𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴:
• Uniformsjakke med emblemet til Mathismarkens på venstre skulder
• Svart bukse med striper på
• Svarte sko
• Svarte sokker
• Rødt belte (soldater)
• Hvit skjorte
• Mathismarkens-slips (Offiserer må ha sløyfe).
• Hederstegn: Buekorpsmedaljer eller buekorpsfiller

Vel møtt!

Mvh Rådet 2020

Foto: Rune André Hauge

  • Share: