Kjære alle sammen!

Vi savner dere svært mye alle sammen – både aktive, foreldre, gamlekarer og alle andre rundt bataljonen. Det å ha et rådslokale stående tomt nå midt i sesongmånedene virker så absurd. Hvor er det blitt av alle «high fives» og smil som vi er så vant til å ha rundt oss? I morgen skulle vi stilt på linje i full galla for å ta del i søndagskorpsenes fellesmønstring, men slik ble det ikke denne sesongen.

Mange følger nøye med i mediene for oppdateringer nå i denne situasjonen, og vi vet at spesielt mange av dere er interessert i hvordan den alternative 17. mai-feiringen blir. De siste dagene har det vært mye skriverier om hvordan dagen skal feires, og i går kom de lokale mediene med gladnyheten om at vi buekorps skal få lov til å ta del i feiringen med å marsjere. Det som er viktig å presisere i denne settingen er at vi per nå fortsatt befinner oss i en planleggingsprosess. Vi vet derfor ikke hvordan dette kan bli gjennomført – verken antallsbegrensing, hvor det vil finne plass eller andre restriksjoner vi må forholde oss til. Dette gjør at vi heller ikke kan svare på spørsmål angående dette per nå.

Sjefsrådet jobber kontinuerlig med 17. mai-komiteen og Bergensavisen, og vi ber derfor om tid til å få satt en skikkelig plan for denne store dagen. Buekorps betyr mye for oss alle, men å ta vare på helsen er fortsatt førsteprioritet – derfor er det viktig at vi får lage et opplegg som passer på at begge deler blir tatt hensyn til. Vi lover å komme tilbake til dere med en gang vi vet noe mer konkret.

I mellomtiden håper vi at det går fint med dere alle, og at vi snart kan møtes igjen alle sammen. Ta vare på hverandre og ikke vær redd for å ta kontakt om det skulle være noe. Husk også at man lett kan øve til buekorpset hjemme.

Mvh Rådet 2020 v/sjef Oddvin A. B. Fosen